Η εταιρία ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ είναι εγκατεστημένη στον Αγ. Στέφανο Αττικής επί της οδούΚοιμήσεως Θεοτόκου 45 Αγ. Στεφανος.
Στη θέση αυτή η εταιρία μεταφέρθηκε πρόσφατα υλοποιώντας ένα σχέδιο ανασυγκρότησης και ανάπτυξης προκειμένου να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις των πελατών και της διαρκώς αυξανόμενης ζήτησης.
Μετά από 17 χρόνια λειτουργίας και συσσωρευμένης εμπειρίαςαπολαμβάνει μια πολύ καλή φήμη και ένα καλό όνομα στην τοπική αγορά ως μια ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ μονάδα με προσφερόμενες υπηρεσίες ΥΨΗΛΟΥ επιπέδου
Η επιχειρησηδιαθέτει πλήρη σύγχρονο εξοπλισμό και άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό .
Ο νέος χώρος καλύπτει όλες τις ανάγκες που μια σύγχρονη επιχειρηματική μονάδα (φανοποιείο) χρειάζεται αλλά και ακόμα περισσότερο είναι σε θέση να προσφέρει και πρόσθετες υπηρεσίες στους πελάτες της του κλάδου του αυτοκινήτου.

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ διαθέτει μεγάλη εμπειρία και γνώσεις στο αντικείμενο της δουλειάς του.
Έχει παρακολουθήσει πλήθος εξειδικευμένων σεμιναρίων και θεωρείται από τους καλυτέρους ανερχόμενους επαγγελματίες στην περιοχή και στον κλάδο.
Η μονάδα είναι υπερσύχρονη και πληροί όλες τις προδιαγραφές οι όποιες καλύπτουν την προστασία του περιβάλλοντος, την ασφάλεια και την υγιεινή της εργασίας , την ποιοτική οργάνωση της παραγωγικής διαδικασίας με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.
Συνεργάζεται με όλες τις μεγάλες εταιρίες εμπορίας αυτοκίνητων στις όποιες παρέχει υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης των εισαγόμενων αυτοκινήτων και των αυτοκινήτων των πελατών τους. Συνεργάζεται επίσης με όλες τις μεγάλες ασφαλιστικές εταιρίες προκειμένου να παρέχει υπηρεσίες οι όποιες καλύπτουν την ασφάλιση , την διεκπεραίωση της διαδικασίας είσπραξης των οφειλών και ασφαλίστρων , την παροχή αυτοκινήτου αντικατάστασης για το διάστημα επισκευής οχήματος , κ.α.Ο Κων/νος Βασιλόπουλος ασχολείται επαγγελματικά με την φανοποιεία από το 1987
 Η επιχειρηματική του δραστηριότητα ξεκινά από το 1993 .
Μετά τη θητεία του στον Στρατό Ξηράς το 1987 εργάζεται ως τεχνίτης Φανοποιειας σε διάφορα συνεργεία.
 Το 1993 ιδρύει Ατομική επιχειρηση φανοποιείας στο Μοσχάτο την οποία διατηρεί έως το 2000.
 Το 2000 λαμβάνει την άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος Φανοποιείου-Βαφειου ως Τεχνίτης αμαξωμάτων
 Το 2000 ιδρύει νέα επιχειρηση ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟΥ-ΒΑΦΕΙΟΥ αυτοκινήτων στα Οινόφυτα Αττικής την οποία διατηρεί έως το 2002.
Το 2001 λαμβάνει την άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος από το Υπ. Μεταφορώνως Τεχνίτης Βαφής αυτοκινήτων -μοτοσυκλετών
 Το 2002 ιδρύει την ατομική επιχειρηση ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ στον Αγ. Στέφανο Αττικής με αντικείμενο την φανοποιεία και τις Βαφές αυτοκινήτων.
Η επιχειρησηαναπτύσσεται συνεχώς και πρόσφατα μεταφέρθηκε σε νέους μεγαλύτερους και καλύτερους χώρους προκειμένου να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση και τις ανάγκες των πελατών για καλύτερες και πιο ποιοτικές υπηρεσίες


Print   Email